USLOVI KUPOVINE

Uslovi kupovine vezani su za kupovinu bilo kog proizvoda na sajtu www.alfapet.rs i sadrže važne informacije o Vašim pravima i obavezama. Kreiranjem porudžbinice  potvrđujete da ste pročitali, prihvatili i složili se ovim uslovima, bez ograničenja. Isti su podložni promenama, stoga Vas molimo da ih pročitate pre svake kupovine.
Vašoj kupovini ne predhodi registracija i kupovinu obavljate kao gost na sajtu www.alfapet.rs.  U cilju nesmetanog obavljanja isporuke proizvoda, od izuzetnog je značaja da sve informacije budu tačne. Informacije koje ostavite u toku registracije, koriste se isključivo u cilju obavljanja isporuke proizvoda. 
Izborom proizvoda iz naše prodavnice pravite narudzbenicu za kupovinu. Dobijanje narudzbenice za kupovinu potvrdićemo slanjem e-maila sa detaljima vaše narudzbenice na vašu e-mail adresu.  U slučaju bilo kakve promene (odstupanje u ceni proizvoda, transporta,nedostatka prizvoda i dr) operater je dužan da Vas obavesti o tome. U slučaju da poručeni proizvod više nije dostupan operater će vam ponuditi zamenu za taj proizvod. Ukoliko zamenu prihvatite, proizvod će biti isporučen. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva. 
Cene proizvoda su izražene sa uračunatim PDV-om.