REKLAMACIJE

Pet shop Alfa Pet je otvoren 2014 godine i sve do danas je bio i ostao nezaobilazna stanica velikog broja ljubitelja životinja koji cene kvalitet i vrhunsku uslugu.

Vašu porudžbinu, u skladu sa čl. 35. i čl. 36. Zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS br. 73/2010) možete otkazati bez naknade (osim neposrednih troškova povraćaja robe) i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon preuzimanja proizvoda.

Reklamacije na proizvode se mogu podneti u slučaju kada  isporučeni proizvod nije ispravan, nije odgovarajući ili je isporuka nepotpuna. U slučaju reklamacije proizvode ćemo zameniti ili ćemo obaviti povraćaj novca u zavisnosti od Vašeg zahteva. U slučaju da proizvod nije odgovarajući  nadoknadu za troškove dostave snosi kupac, dok u slučaju da proizvod nije ispravan  ili je izvršena nepotpuna isporuka, troškove dostave snosi Alfa Pet doo.

Shodno predhodno navedenom članu Zakona o zaštiti potrošača, Alfa Pet doo je u obavezi da u roku od 8 dana od dana podnošenja reklamacije odgovori na istu i u roku od 15 dana reši reklamaciju.

Reklamacije možete izvršiti putem maila alfa5shop@gmail.com sa naznakom Reklamacije ili pozivom na broj 061/2-444-070, 061/2-444-069.

prijem reklamacija je i na adresi Gospodara Vučića 44, Beograd.

Prodavac se obavezuje da će isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakovan je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.alfapet.rs

Slika koja ilustruje proizvod na stranici www.alfapet.rs ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda

Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem