MONGE, OD 1963. ITALIJANSKI PROIZVOĐAČ HRANE ZA LJUBIMCESuperpremium ishrana za svaku veličinu pasa.

Monge Natural Superpremium linija nudi kompletnu i uravnoteženu ishranu zasnovanu na veličini pasa. Razmatrali smo mnogo različitih aspekata; primetićete ih kada započnete da verujete kompaniji koja ima 50 godina iskustva u pripremi ukusnih recepata neophodnih za svakodnevno dobrobit Vašeg psa.

Svi naši recepti su formulisani kako bi održavali Vaše pse u normalnoj telesnoj kondiciji, na osnovu starosti i aktivnosti. Izvori proteina vrhunskog kvaliteta, masti, vitamini i mineralne soli svakodnevno su neophodne hranljive materije.
Liniju karakteriše više svežeg mesa i manje žitarica
Ne brinite više oko pravog izbora za svog psa, jer je Monge Natural Superpremium odgovorio na sva pitanja za Vaše pse. Svi recepti su bez veštačkih boja i bez konzervansa, napravljeno u Italiji.


Veoma male rase
To su mali psi do 2 kg telesne težine. Psi vole da žive u stanu i gradu, sa posebnim prehrambenim potrebama: od sada se Monge o njima brine posvećeno.

Mini rase
Mali psi težeine od 2 kg do 8 kg. Ti kućni ljubimci nikada ne prestaju da zadivljuju svojom živahnošću i energijom. Iznenadite ih ukusnom hranom za kućne ljubimce po meri.


Srednje rase
U ovu kategoriju spadaju psi težine od 8 kg do 25 kg. Psi srednje veličine idealni su za porodice sa decom i baš kao i njima, i našim ljubimcima je potrebna ista ljubav i briga.


Velike rase
Veliki psi teže od 25 kg do 50 kg. Njihova veličina se često poklapa sa povećanim unosom energije. Međutim, imajte na umu da čak i velikom psu treba dobro uravnotežena hrana za kućne ljubimce.


Bez žitarica i specijaliti program
Za sve pse sa specifičnim hranljivim zahtevima, Monge Natural Superpremium nudi proizvode Specialti Line napravljene za njihovo fiziološko dobro.

Monge Natural Superpremium proizvodi dostupni su u svim najboljim prodavnicama kućnih ljubimaca.


BWILD Feed the Instinct
 je inovativni asortiman koji je Monge stvorio za hranjenje vašeg psa „onako kako je priroda zamislila“. Svi recepti poštuju evolucionu ishranu životinje koja, iako se prilagodila različitim hranljivim sastojcima, u osnovi ostaje mesožder. Proizvodi BVILD imaju nizak sadržaj zrna i sadrže više svežeg mesa, odabranog posebno za ovaj asortiman. Ukusna hrana bez boja i konzervansa obezbeđuje dobrobit životinje i poštuje njen prirodni instinkt.
Najvažnije prednosti proizvoda BWILD su:
Više od 65% životinjskih sastojaka
Vrhunski sadržaj mesa, lagan i svarljiv
Šumsko voće i bilje, izvori hranljivih sastojaka i prirodnih vlakana
Vitamini A i C, zdrava i sjajna dlaka
Zob, zdravlje creva
Manje ugljenih hidrata, da bi zadovoljili mesožderski instinkt
Monge BWILD proizvodi su dostupni u najboljim prodavnicama za kućne ljubimce .
 
Ukusna, zdrava i vrhunska hrana za vašeg psa.
Gemon High Premiumi je nova paleta hrane za pse napravljena od sastojaka vrhunskog kvaliteta kako bi vašem četvoronožnom prijatelju obezbedila zdravu svakodnevnu ishranu.
Ovi posebni proizvodi su formulisani sa vrhunskim elementima što ih čini bogatim esencijalnim proteinima, vitaminima i mineralnim solima za uravnoteženu ishranu i razvoj vašeg vernog prijatelja.
Recepti se razlikuju po veličini, težini, načinu života i starosti vašeg ljubimca, a takođe pokrivaju sve posebne nutritivne potrebe. Gemon High Premium Kualiti kible sadrži sveže meso.
Napravljeno u Italiji.
Gemon High Premium naći ćete samo u uglednim, specijalizovanim prodavnicama.
GEMON ODGAJIVAČKA PAKOVANJA

odlične cene

pakovanje od 20 kg