POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja informacija od korisnika prilikom korišćenja internet stranice www.alfapet.rs kao i njihovo skladištenje u bazama podataka firme “Alfa Pet” doo.

Podaci koje prikupljamo su  ime, prezime, adresa, telefonski broj i email .Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmeniti u svako doba i da tako izmenjen tekst postane važeći odmah po objavi  na  sajtu www.alfapet.rs. Nastavak Vašeg korišćenja sajta nakon izmena, podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Politike privatnosti. 

Vaše lične podatke koristimo isključivo kako bi Vam ponudili proizvode ili usluge i kako bismo Vas kontaktirali .Zadržavamo pravo da Vaše lične podatke prikažemo samo banci i kurirskoj službi koja vrši isporuku na zadatu adresu.Alfa Pet doo se ograđuje od eventualnog korišćenja ličnih informacija od strane trećih lica u bilo koje druge svrhe od navedene, te stoga ne može biti odgovorna za eventualnu štetu.

Pristupom ili upotrebom sajta www.alfapet.rs ili slanjem narudzbenice smatra se da ste ovu Politiku privatnosti u celosti pročitali, razumeli i prihvatili.

U slučaju da niste saglasni sa našom politikom privatnosti molimo Vas nemojte koristiti usluge sajta www.alfapet.rs

Ne prikupljamo i ne koristimo podatke o ličnosti maloletnih osoba. Ukoliko ste maloletni, molimo Vas da nam ne šaljete svoje podatke o ličnosti (ime, prezime, adresa, telefonski broj, email ili druge podatke koji bi pomogli u Vašoj identifikaciji), jer ćemo obradu takve komunikacije morati odbiti