Poštovani

pristupili ste našoj on line prodavnici te Vam napominjemo da svi proizvodi koji se nalaze na sajtu  nisu i u prodavnici tj pet shopu .

Molimo Vas da  pre dolaska u radnju proverite da li se proizvod koji želite nalazi na stanju u radnji .Hvala na razumevanju.

Kupovinu možete obaviti u našoj radnji u Beogradu ,ul. Gospodara Vučića 44

na našem sajtu poručivanjem i plaćanjem pouzećem (plaćanje kuriru AKS-a) prilikom prezimanja paketa ili 

UPLATOM direktno na naš račun 

OTP banka br računa 325-9500500220876-78

opcija uplatom na račun će Vam biti ponudjena u opcijama za plaćanje

pet shop ALFA PET

Pet shop Alfa Pet je otvoren 2014 godine i sve do danas je bio i ostao nezaobilazna stanica velikog broja ljubitelja životinja koji cene kvalitet i vrhunsku uslugu.

Vlasnicima najrazličitijih kućnih ljubimaca, bilo da se radi o psima, mačkama, pticama, ribicama ili glodarima nudimo najveći izbor hrane, opreme, poslastica, vitamina i sredstava za zaštitu za njihove kućne ljubimce.
Komercijalna hrana za pse i mačke čijom prodajom se bavimo, svojim sastavom zadovoljava standarde propisane za zdravu i ishranu bogatu vitaminima a bezgranična ljubav prema životinjama, čiji smo i sami ponosni vlasnici, kao i razumevanje njihovih potreba motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupamo odgovorno i posvećeno.

Možete nas pronaći na lokaciji u ul Gospodara Vučića 44 ili sve proizvode mozete poruciti preko naseg site-a.

U svojoj ponudi za Vas imamo sve što je Vašem ljubimcu potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano pa smo se u skladu sa tim potrudili da Vam ponudimo veliki izbor hrane u svim  kategorijama tj.nivoima kvaliteta.
U pet shopu Alfa Pet takođe Vas očekuje veliki izbor opreme, kaveza, transportera, toaleta, ogrlica i povodaca, hranilica i pojilica, posuda za hranu, četki, igračaka i još mnogo toga po veoma pristupačnim cenama.
Obradujte Vašeg ljubimca prizvodima iz široke palete naše ponude i na taj način im uzvratite za nesebičnu ljubav koju Vam pružaju. MOTO JE KUPITE PRISTOJNU HRANU ZA PRISTOJNU CENU

alfa5shop@gmail.com

OTP banka br računa 325-9500500220876-78

tel 0612444070 i 0612444069

adresa Beograd,

ulica Gospodara Vučića 44