PRIMORDIAL

superpremijum bez žitarica

Novi proizvodi italijanskog proizvodjaca Mister Pet ne sadrži žitarice, tako da mogućnost alergija na hranu svodi na minimum. Nova tehnologija u proizvodnji hrane za pse i mačke, koja poštuje stroge standarde u pogledu kvaliteta namernica koje ulaze u sastav. Raznovrsni funkcionalni dodaci na bazi voća, povrća i lekovitih trava doprinose boljem kvalitetu života i lakšem održavanju vašeg ljubimca

Za Mister Pet kvalitet je nezaobilazna karakteristika koja uključuje sva odeljenja, od tačnog izbora sastojaka do dolaska hrane u prodavnicu. Već pri izboru proizvodnog pogona odabrali su najbolje mašine i najsavremeniju tehnologiju, koristeći tehniku prethodnog kuvanja parom kako bi osigurali da nutritivni principi sastojaka ostaju nepromenjeni tokom različitih procesa.

Kvalitet je zagarantovan brojnim ispitivanjima koja su sprovedena u realnom vremenu putem interne laboratorijske analize, strogo kontrolišući svaku fazu prerade, od usaglašenosti pri unosu sastojaka do gotovih proizvoda, a takođe koriste i spoljne sertifikovane laboratorije. Za sve gotove proizvode imaju visoko efikasne sisteme za praćenje svih sastojaka i sisteme praćenja. Sva dijeta se proučava u saradnji sa nutricionističkim veterinarima i sa Univerzitetima; a tim istraživača uvek radi na boljem ispunjavanju nutritivnih potreba naših malih prijatelja, uz puno poštovanje njihove prirodne ishrane.

Sva ambalaža se podvrgava kontinuiranim kontrolama kako bi se osigurao integritet i kako bi se osiguralo da ostane netaknuta i da na najbolji način sačuva i hranu i njenu aromu.