Animology Mucky Pup

620.00 рсд

250 ml

Kategorije: , Brand:

Opis

Animology Mucky Pup je suvi šampon za štenad, bez ispiranja, napravljen po posebnoj tehnologiji koji je pogodan za štenad od 6 nedelja. Može se korititi kao svakodnevni ispirajući šampon za održavanje štenadi i pasa čistim i sjajnim.
Animology Mucky Pup je šampon bez ispiranja, napravljen po posebnoj tehnologiji koji je pogodan za štenad od 6 nedelja. Može se korititi kao svakodnevni ispirajući šampon za održavanje štenadi i pasa čistim i sjajnim. Blago delujući oslobaña i razgradjuje prljavštinu čineći je jednostavnijom za uklanjanje četkom, a istovremeno napada i izvor neprijatnih mirisa bez oštećivanja i krzanja dlake i gubitka esencijalnih ulja.
Animology Mucky Pup šampon u spreju sadrži regeneratore i pro vitamin B5 koji pomaže zdravlju, jačini i održavanju krzna. Animology Mucky Pup je obogaćen našim “Baby” mirisom koji osigurava da svi čisti štenci i psi izgledaju, osećaju se i mirišu jednostavno divno.
Način upotrebe:
Poprskajte sprej na dlaku psa, utrljajte, uklonite nečistoću i ostavite tako. Ponoviti ako je potrebno. Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem i ostalim osetljivim područjima. Ako se ovo dogodi, isprati vodom.
Sastav:
Aqua, Isopropyl Alcohol, Polysorbate-20, Benzalkonium Chloride, Cocamide DEA, PEG-7 Glyceryl
Cocoate, Didecyl Dimethyl Ammonium Chloride, Glycerin, Triclosan, Parfum, Panthenol, Benzyl
Alcohol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone,
Coumarin, Citronellol, Linalool, Geraniol, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate.
Čuvanje:
Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi.