CATS BEST Naturegold 10L

1,680.00 RSD

Kategorije: , Brand:

Opis

Drveni granulirani posip za mačke. Posebno je pogopdan za dugodlake mačke. Grudvajući ekološki posip, bio razgradiv, nakon trošenja može se bacati u WC šolju. Proizveden je od prirodnih biljnih derivata, izuzetno ekonomičan, tri puta isplativiji od klasičnih posipa za mačke. Zahvaljujući kapilarnom sistemu biljnih vlakana od kojih je proizveden ima 3x veću moć upijanja od posipa od bentonita. Ekstremno grudvajući posip koji upija neprijatne mirise. Od strane Eko Testa (kontrole kvaliteta) proglašen je za najbolji i jedini potpuno organski posip u konkurenciji sa 19 drugih grudvajućih posipa.
Osnovno punjenje može da ostane 4-6 nedelja u mačijem toaletu. Vezuje maksimalno mirise, ne sadrži veštačke bojei hemijske dodatke. Vezuje i do 700% tečnosti.
Uputstvo za korišćenje:
Pre prve upotrebe očisttite posudu za posip vodeći računa da pritom ne koristite sredstva za čišćenje na bazi amonijaka. Sipajte posip u toalet za mačke otprilike 3 cm. Svaki dan lopticom odstranite nečistoću i dopunite svežim posipom. Potpunu promenu posipa potrebno je obaviti onda kada posip više ne vezuje mirise. Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Zapremina: 10 l